uthyrning och förvaring av cyklar

Med ett unikt läge mitt i alla aktiviteter, med rymliga rum med torkskåp, flera olika konferensrum, en restaurang där Hälsingland möter världen, uthyrning och förvaring av cyklar och skidor i huset, vågar vi påstå att vi är en riktigt bra plats för er nästa aktiva konferens.

 

Vårt hotell ligger på södra sidan av Öjeberget, bara 500 meter från Järvsö centrum och med Järvsöbacken, Järvsö Bergscykelpark och Järvzoo precis utanför dörren. Bo i ett nybyggt hotell med cykel/ski-in, cykel/ski-out som är utrustat för hela familjen med torkskåp i varje rum. Med restaurang, butik och cykeluthyrning samt bra förvaringsmöjligheter för din utrustning i samma byggnad blir din vistelse hos oss i Järvsö både bekväm och enkel. Våra rum erbjuder gott om plats för upp till sex personer. Perfekt för den stora familjen. Alla våra rum har torkskåp så att du kan torka våta kläder efter en dag av skidåkning eller cykling. Nedan kan du hitta det rum som passar dig och ditt boende. 

 

Ett nytt hotell med cykel/ski-in och cykel/ski-out som är utrustat för hela familjen. Hotellet ligger på södra sidan av Öjeberget, bara 500 meter från Järvsö centrum och med Järvsöbacken, Järvsö Bergscykelpark och Järvzoo precis utanför dörren. Våra rum erbjuder gott om plats för upp till sex personer. Perfekt för den stora familjen. Alla våra rum har torkskåp så att du kan torka våta kläder efter en dag med skidåkning eller cykling. Nedan kan du hitta det rum som passar dig och ditt boende. Med ett unikt läge mitt i alla aktiviteter, med rymliga rum med torkskåp, flera olika konferensrum, en restaurang där Hälsingland möter världen, uthyrning och förvaring av cyklar och skidor i huset vågar vi påstå att vi är en riktigt bra plats för er nästa aktiva konferens.