Ενεργοποιήστε με φορητά κιτ ηλιακής ενέργειας

 

 

Κάθε πλήρως οργανωμένη ακτή, εκτός από την υποχρέωση μεταφοράς ναυαγοσωστών, πρέπει να διαθέτει ένα ή περισσότερα ταχύπλοα για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προστασίας στους λουόμενους. Τα ταχύπλοα ξεκλειδώνουν ένα ευρύ φάσμα ανέσεων, τόσο για σχολή ταχυπλόου  τους εργαζόμενους όσο και για άλλους ανθρώπους. Αρχικά δίνουν τη δυνατότητα περιπολιών στο νερό. Ο συντονισμός στη θάλασσα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πρόληψης ατυχημάτων. Στη συνέχεια, το να φτάσετε στο κάτω μέρος όπου χρειάζονται οι πρώτες βοήθειες είναι πιο γρήγορο. Η διάσωση είναι συχνά ένα παιχνίδι του χρόνου. Τέλος, το μόνο που συμπληρώνει τη φόρμουλα ασφαλείας είναι η προπόνηση. Οι ακτές χρειάζονται έμπειρους πιλότους, οι οποίοι μπορούν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες γνώσεις μόνο από σχολή ταχύπλοων. Η Bayline έχει τη λύση και για αυτό.

Επί του παρόντος, οι ζωές μας υπολογίζονται σε μεγάλο βαθμό σε widgets. Το μεγαλύτερο μέρος της ακαδημίας, της δουλειάς και των συγκεκριμένων συνεργατών μας εξαρτώνται από την πιο πρόσφατη και ταχύτερη τεχνολογική προκατάληψη. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι τεχνογνωσία αυτή η γενιά, τα widget εξακολουθούν να έχουν ενέργεια για να λειτουργήσουν. Και αν σχεδιάζετε να πάτε σε ένα ταξίδι για κάμπινγκ ή σε οποιοδήποτε εξωτερικό κλιματιστικό και δεν μπορείτε να αφήσετε πίσω σας τα κινητά τηλέφωνα ή τους φορητούς υπολογιστές ή άλλα widget, δεν θα είστε κατάλληλοι να τα χρησιμοποιήσετε σε κάθε ένα αν τελειώσουν οι μπαταρίες τους , εκτός φυσικά εάν συσκευάσετε περιττές μπαταρίες ή βρείτε μια πρίζα στο δάσος.

 

Αυτό μέχρι που ορισμένες υπερσύγχρονες και τεχνολογικές εξελίξεις άνοιξαν το δρόμο για την κινητή ηλιακή ενέργεια. Αυτές οι προκαταλήψεις λειτουργούν χρησιμοποιώντας τους άξονες του ήλιου για να προκαλέσουν ισχύ. Υπάρχουν διάφοροι τύποι μεροληψίας με ηλιακή ενέργεια που μπορούν να τροφοδοτήσουν διαφορετικούς τύπους σκοπών και καταστάσεων. Υπάρχουν ηλιακά επιθέματα που είναι αναδιπλούμενα και φτερού– πραγματικά ιδανικά για περαιτέρω ακραία ρόβερ και τραμπέρ που χρειάζονται γρήγορη επαναφόρτιση για τα ραδιόφωνα ή τους φακούς τους. Είναι επίσης πραγματικά προσβάσιμα, καθώς μπορούν να αναδιπλωθούν για να χωρέσουν στο πακέτο σας, παγώνοντας ένα εύκολο φορτίο.

Ένας άλλος τύπος συσκευής που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια είναι τα πακέτα ισχύος που χρησιμοποιούνται κυρίως για την τροφοδοσία των widget σας. Αυτά προτιμώνται γενικά από καθυστερημένα RV που δεν μπορούν να αφήσουν πίσω τους την ηλεκτρονική τους προκατάληψη ενώ αναζητούν απόλαυση ή χαλάρωση έξω στη δασική έκταση. Αυτά τα πακέτα μπορούν να επαναφορτίσουν τα κινητά τηλέφωνα, τους φορητούς υπολογιστές και τα tablet σας χρησιμοποιώντας ενέργεια που προέρχεται από τον ήλιο. Οτιδήποτε φορτίζετε συνήθως σε σωλήνες τοίχου, μπορείτε να φορτίσετε χρησιμοποιώντας αυτό το όργανο. Χρησιμοποιεί ηλιακούς συλλέκτες για να λαμβάνει ενέργεια απευθείας από τον ήλιο, επομένως τους επιτρέπει να τροφοδοτούν τα widgets σας. Τα ηλιακά πάνελ είναι το ίδιο μέσο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή και την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Κυρίως, είναι ένας κινητός προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Άλλα παραδείγματα μεροληψίας που οδηγούνται από την ηλιακή ακτινοβολία περιλαμβάνουν υπολογιστές κεφαλαίων, φώτα θεάτρου και τα λεγόμενα ηλεκτρονικά ή ηλεκτρικά βιβλία τσέπης, τα οποία μπορούν να επαναφορτίσουν μικρές ηλεκτρονικές προκαταλήψεις. Υπάρχουν επίσης κινητά ηλιακά πάνελ με περισσότερα από ένα φωτοβολταϊκά πάνελ ή φωτοβολταϊκά πάνελ. Αυτά είναι πιο χρήσιμα για πιο σημαντικές απαιτήσεις ισχύος. Έχουν σημειωθεί και άλλες αξιοσημείωτες εξελίξεις που αφορούν την ηλιακή ενέργεια. Πλέον υπάρχουν βρωμερά που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια, snowmobiles και μάλιστα μοτοσυκλέτες.

Τα RV και οι λάτρεις της περιπέτειας δεν είναι τα μόνα που μπορούν να επωφεληθούν από αυτές τις προκαταλήψεις που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σε μια περιοχή που έχει πληγεί από την καταστροφή. Γενικά, η ερήμωση που προκαλείται από μια φυσική καταστροφή συχνά περιλαμβάνει ηλεκτρική ενέργεια. Το ρεύμα θα είναι απρόσιτο για μέρες ή εβδομάδες μετά το συμβάν και η γρήγορη ανάκαμψη για τους κατοίκους θα αποδειχθεί πιο ευαίσθητη. Ωστόσο, η κινητή ηλιακή ενέργεια έχει καταστήσει δυνατή την παροχή αρκετής ηλεκτρικής ενέργειας για να υποστηρίξει τους ανθρώπους σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι ευνόητο μια καλή ιδέα να συμπεριλάβετε μια συμπαγή ηλιακή συσκευή στην αντιμετώπιση καταστροφής ή επιβίωσης στη φύση.

 

Επιπλέον, η μεροληψία με ηλιακή ενέργεια μπορεί επίσης να προκαλέσει αποδεκτή ηλεκτρική ενέργεια για την τροφοδοσία ενός μικρού καλύμματος. Ως εκ τούτου, έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σε φτωχές, απομακρυσμένες περιοχές σε χώρες του Τρίτου Κόσμου.

Δεν υπάρχει καμία δυσπιστία ότι είναι μια αξιόπιστη και φιλική προς το περιβάλλον πηγή ενέργειας και ότι μια κινητή συσκευή μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό εργαλείο ανάγκης που μπορείτε να φέρετε σε ένα ταξίδι κατασκήνωσης.