Tipuri și puncte forte ale parfumului și coloniei

Există multe produse care au parfum și colonie în lista lor de ingrediente. Costul acestor produse depinde de conținutul real de alcool și uleiuri esențiale folosite pentru a le face. Evident, cu cât concentrația este mai mare, cu atât produsul va fi mai scump. Când cumpărăm un produs care să ne facă să miroșim mai bine, trebuie să decidem cât de puternic vrem să fie parfumul nostru. Dacă cumpărăm un parfum scump, avem nevoie doar de o cantitate mică pentru a face treaba. Dacă achiziționăm o stropire corporală, atunci, de obicei, cumpărăm o concentrație diluată și trebuie să fim mai generoși cu aplicarea. Dacă purtați parfumul în poșetă, ar fi logic să aveți o formulă mai concentrată pentru a economisi spațiu pe recipientul propriu-zis. Dacă tocmai ați ieșit de la duș, o stropire plăcută poate acoperi mai multă suprafață fără a fi copleșitoare.

Uleiurile esențiale pot fi unul dintre ingredientele principale în fabricarea parfumului și a coloniei. Este distilat direct din plantă și este foarte concentrat, astfel încât este de obicei diluat la nivelul corespunzător. Puteți achiziționa uleiuri esențiale, sub formă de odorizante de cameră, parfum arabesc  care sunt încălzite cu o lumânare. Uleiurile esențiale sunt unice deoarece sunt ușor transformate în gaz și emise în cameră. Această proprietate unică ajută, de asemenea, în parfum și colonie. Când este atomizată și intră în contact cu pielea, căldura pielii transformă parfumul într-un gaz și este emis în atmosferă pentru ca alții să se bucure. Parfumul are de obicei o concentrație de aproximativ 30% de uleiuri esențiale, ceea ce îl face cel mai scump pe volum.

Apa de parfum conține puțin mai puțin de 20 la sută din uleiuri esențiale și conține mai multe produse pentru a-i oferi un plus de volum, în special apă. De asemenea, nu se transformă în gaz la fel de ușor ca un parfum, dându-i un miros mai subtil. Apa de toaletă, apa de toaletă, scade la puțin mai puțin de 10 la sută din uleiurile esențiale. Apa de colonie este de aproximativ 5%. Există multe opțiuni în fiecare dintre categorii și puteți achiziționa aceleași parfumuri din fiecare categorie. Acest lucru ți-ar permite să folosești un strop de corp și să purtați o sticlă mică de parfum pentru a vă împrospăta în timp ce sunteți în oraș. Amintiți-vă că un cost mai mic înseamnă mai puțină concentrare, așa că de obicei ar trebui să folosiți mai mult pentru a obține aceeași putere.